Is een ZZP loodgieter daadwerkelijk goedkoper dan een loodgietersbedrijf?

Het is altijd meegenomen als je een goedkopere dienst kan krijgen voor het repareren van jouw loodgieterswerkzaamheden in huis. Het loodgieters beroep kan uitgevoerd worden door een ZZP’er of een loodgieter die verbonden is aan een loodgietersbedrijf. Welke is nou een voordeel voor jouw?

De ZZP’er.

Een ZZP’er is iemand die alles zelf doet. Van administratie tot het uitvoeren van de taak bij de klant. De vraag is nu of zij dan ook minder vragen voor hun verdienste. Zij besparen toch eenmaal extra arbeid van personeel? De prijs hangt zelf van de ZZP’er af. Waar jij op voor moet passen is de service die jij krijgt na een klus. Een ZZP’er kan zijn handen ook vol krijgen omdat hij van alles zelf doet. Het zou ook kunnen dat het een tijdje duurt voordat de ZZP’er thuis is bij jou om de klus uit te voeren. Dat is helemaal niet gek toch? Omdat hij alles zelf doet is het te verwachten dat die een drukke agenda zal hebben. Natuurlijk hoeft dat niet altijd zo te zijn. Want het is niet gegarandeerd dat er een grote klanten bestand is. Er kan ook gezegd worden dat een ZZP’er zijn werk veel beter doet dan een loodgieter uit een loodgietersbedrijf. Dat is meestal het geval wanneer het werk door de man van het bedrijf zelf gedaan word.

De loodgieter van een loodgietersbedrijf.

Sinds het om een bedrijf gaat is er in ieder geval een snellere service. De prijs word ook zelf door het bedrijf bepaald. Vanwege een groter personeel is de kans heel groot dat er binnen een mum van tijd iemand voor de deur staat om jouw problemen op te lossen. Als er een ander probleempje is ontstaan aan het aangebrachte werk van de loodgieter is er ook altijd iemand binnen een mum van tijd voor de deur om die te herstellen. Hetgeen tot een service hoort.

Als je de ZZP’er met de loodgieter uit een loodgieters bedrijf vergelijkt kun jij wel zegen dat een ZZP’er goedkoper vraagt per werk. Dat komt doordat hij niet veel hoeft uit te geven aan personeel. Dan heb jij het over een ZZP’er die niet meer vraagt dan hij zou moeten vragen natuurlijk. Maar als je naar de service kijkt van een loodgieter die verbonden is aan een loodgieters bedrijf kunnen wij wel zeggen dat er een grotere kans is op een betere service. Let er ook op dat je niet veel meer uitgeef dan jij zou moeten bij zo een loodgieters bedrijf. Om er zeker van te zijn dat je het juiste bedrag betaald voor de loodgieters diensten kun jij een kijkje nemen bij de erkende loodgieter Den Haag. Als conclusie kunnen wij stellen dat een ZZP’er niet altijd goedkoper is dan een loodgieter uit een loodgietersbedrijf.